Ulisses20

Bétera, el camp de túria

El ball que en deien de Torrent

Enguany, per celebrar l’XI edició de la Mostra de Música i Cultura Popular, l’Associació Cultural l’Aljama de Bétera estrena Aquell ball que en deien de Torrent…, un espectacle actual, antic i futurista, de treball intens al llarg dels últims dos anys sota la direcció de Pep Ricart, amb l’assessorament històric i etnomusicològic de Raül Sanchis, els versos de Raquel Ricart i Albert Dasí, la direcció coreogràfica d’Inma López, la direcció musical de Toni Gimeno i el disseny d’il·luminació de Sevi Asensi, a més de la col·laboració musical de Pau Puig.

Aquell ball que en deien de Torrent és una representació inspirada en les moixigangues que sota el nom de Ball de Torrent s’han escenificat durant més de tres-cents anys en terres valencianes, però revisitada des de la modernitat i la posteritat. La localització de l’acció teatral se situa a Bétera, any 3022, i la trama comença amb la visita d’uns reis que venen a inaugurar el tan esperat Museu del Castell.

Estrenarem l’obra l’1 de desembre de 2018 a les 19.00 h., a l´auditori de la Casa de la Cultura (C/ Estació, s/n, Bétera). Ja podeu adquirir les entrades de l’espectacle a Pollos Planes (c/ Gascón Sirera, 59, Bétera), contactant amb qualsevol component de l’Associació Cultural l’Aljama de Bétera o escrivint-nos a aljamabetera@hotmail.com. El preu de les entrades és de 4 €, els adults, i de 2 €, els xiquets.

Com ja deveu saber, en cada edició de la Mostra destinem els diners de la recaptació de les entrades a un projecte social o una ONG. En aquesta edició continuem treballant amb la Fundació Vicente Ferrer. Els fons recollits es destinaran a un dels projectes que la fundació du a terme al districte d’Anantapur, a l’Índia.

El cartell anunciador és de Benja Carreres.

Associació Cultural l’Aljama de BéteraAquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria, General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent