Ulisses20

Bétera, el camp de túria

El 2013 confirma el pitjor

Ara mateix ja són quatre mesos complets, entre sous i seguretat social, el deute que la generalitat valenciana té amb les cooperatives concertades. No digues res, em demanen, sobretot no digues que no hem cobrat, perquè som a punt de signar un nou concert de quatre anys i, si et queixes, potser ens vulguen escarnir. Ja sabem que les finances valencianes no poden fer miracles. Des que Camps s’ho va gastar en putes, cotxes, piràmides i barcos, però si no en saben més o no poden complir haurien de dimitir, declarar-se incapacitats: tenir un mínim de dignitat i que vinga algú altre. És que no tenen cap obligació de dimitir? Perquè no hi ha justícia, ni forques ni corbelles esmolades… En canvi, sí que ens exigeixen que nosaltres estiguem al corrent. Com?, ens demanem com poden tenir la barra d’exigir-nos als ciutadans allò que ells no fan, no saben, no poden, o no volen fer? La corrupció s’ha instal·lat en el moll del govern, en cada conselleria, en cada ajuntament, de manera barroerea en les diputacions… Som una província bananera supeditada a un estat de pandereta que és una monarquia ridícula, putera, de despeses i llepons, carregada servilismes estúpids…
Però a València és pitjor encara, ací s’ha instal·lat el ridícul perpetu, la bufonada en canvi de l’ofici, l’amateurisme en canvi de la professionalitat: acaben de donar les beques de llibres d’enguany, quan saben que encara deuen les de l’any passat. Com que no tenen vergonya, anuncien boatos mentre s’esfondren físicament i autèntica escoles i instituts, per què ens governen corruptes, que entren per la porta principal de les Corts, al palau de la Generalitat, imputats i corruptes obliguen a funcionaris i bidells, a maedéues i amigots, que els besen, que els lloen, que acoten el cap al seu pas… El ridícul polític de vint anys d’excessos, de tenta anys d’una Transició disfressada de mentides, de quaranta anys d’una dictadura de mediocres i facinerosos, encara cueja entre palaus, casernes, ministeris i governs autònoms… Som a mans de la vergonya, ningú a Europa no ens vol a prop, ni sentir-nos, mentre decideixen què poden fer amb aquest sud funest i fracassat.
Vet ací, si hagueren de triar un banc dolent, a Europa triarien el nostre país sencer, per dolent triarien València, de primer, i l’Estat dels variatets després.

Per cert, la corrupció legalitzada dels valencians, govern, hisenda i endemés institucions, ens ha obligat aquesta setmana a ingressar 43.000 euros d’IRPF de l’últim trimestre de l’any, per diners de sous que nosaltres ‘no’ hem cobrat, que hem hagut d’emprar per retre comptes amb aquella administració de frau que és València i la mare que la va governar els últims vuitanta anys. I encara patirem la rescolà, si no aturem també els abusos sobre els nostres fills i néts.  1. ” Els militarsfranquistesopusdeistesostenidorsdelanticrègim i els antifranquistesvividorsdelcuentoipesebristesdemalviure és van repartir el pastis durant la transacció, el 23 -F fou la cirereta del dolç…i conte contat”

                          Xirinacs,Lluis Maria ” La traïció dels liders” vol. III
    PD : Ara ja podem anar a cagar a la via? (Federica i Durruti-Vinalopó Mitjà) 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent