Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 25 de juny de 2008

Música o pàtria, a consciència.

Acabe de comprar tres entrades per veure el concert que Música Temprana i Aspanion organitzen dijous al Palau de la Música de València, en favor dels xiquets malalts de càncer. És un ajut mutu, a favor de la música i contra l’abús de pàtria i futbol que va congriant aquell canal, Cuatro, amb l’Àngels Barceló jugant a dues aigües (pobra, quin paper tan galdós). Si tenia dubtes, ara almenys tinc una excusa de qualitat per defugir el terratrèmol de caspa i pàtria que ens espera si passa el pitjor. Pot passar el pitjor sens dubte. Contra la Rússia de Putin, amb la Rússia de Hidding, la música dels xiquets que passaran la vesprada amb aquell regust culte, educat, exquisit, de sentir-nos normals, occidentals, pro-europeus: gairebé nòrdics. Ho han escrit en alguns blocs: el futbol de nacions és parafeixista com a poc. Amb autèntiques batalles de voler fer mal. En això, els americans, pre-civilitzats en tantes coses, ens porten una hora lluny de camí i de respecte, quan s’enfronten dues afeccions rivals i totes dues s’afarten de pipes o roses o poals de fanta i coca-cola l’una al costat de l’altra. Em demane a favor de qui van els Txetxens, els Kurds, els Palestins, en aquesta eurocopa, o els països que no tenim estat. Per què els causa sorpresa que no anem amb Espanya, si aquesta barra ens prohibeix de participar i de viure lliurement, per exemple.
Amb quina de les quatre seleccions europees aniran aquells que ara mateix naveguen en pastera enmig de l’Atlàntic?
Sort encara d’aquest concert benèfic a favor dels xiquets, d’una vida conscient.
A més, hi intervindran el dolçainer major Xavier Richard i la Nova Muixeranga d’Algemesí, a partir de les 20.00, a València. Si podeu…, que no vindreu?



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent