Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 18 de juny de 2008

Prostitució Corte Inglés?

Fa uns dies que li pegue voltes al nano, però avui l’ocasió lluïa per brillant. En eixir del poble, abans d’arribar a la segona benzinera, topes de cara amb una tanca publicitària que et demana de fixar-hi els ulls. Aquesta especialment. Això de les tanques i el negoci publicitari a peu de carretera té collons, per l’abús, per com deixa Trànsit que els conductors traguen el nas d’on l’han de tenir posat quan condueixen, i pel nivell de molts dels missatges subliminals, colpidors, com és el que ara apunte.
A la tanca, el primmirat El Corte Inglés anuncia una dona estirada a terra, se suposa que a la platja, amb banyador i uns ulls pintats d’òpera dramàtica com a poc, i encara amb les mans posades allà on ningú no es pot imaginar. Direu, collons, com vas de calent, per fixar-t’hi d’aqueixa manera. Bé, aquella dona anuncia de tot menys banyadors, i justament l’han posada davant la redona on no fa gaire algunes joves es venien per menys diners i menys directament, fins que la policia les va fer fora amb poques contemplacions.
Avui m’hi he fixat i he dit al xic, demà pararem per fer la foto: al costat de la tanca de la xicota que sembla que vol anunciar banyadors del Tall (El Corte no té res a veure amb l’assumpte de la tomata) hi ha una tanca tan gran com la primera, que ara mateix és buida. Bé, no completament, perquè anuncia això: disponible i un telèfon mòbil a sota. El joc és brutal, impagable, podria pensar que fet a posta. La dona en aquella posició seductora, d’atrapar el ulls calents, innobles dels conductors, i al costat la paraula exacta, entenedora, suggerent: disponible. Res, que demà pare i apunte el número de mòbil.

Cadascú que s’escalfe amb o sense la prostitució que anuncia el centre comercial del triangle, beat, pulcre, catòlic, espanyol i més que vulgueu considerar. Venint de qui ve, anunciant el que anuncia, i malgrat la doble moral judeo-cristiana, ningú no dirà res en contra, per por que li retiren el cànon de publicitat de la mateixa senyoreta; no la del banyador, és clar, sinó la del Tall; l’anglés, òbviament.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent