Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 7 de maig de 2008

Contra la universitat

Sí que és grossa la crisi perquè la universitat valenciana estiga en fallida tècnica. Això d’Amèrica, la prostitució immobiliària, el BCE, Solbes i Camps, Zaplana i Canal 9, ZP i la mare que els parí tots, ja ho paguem els valencians doblement. Aquest Francisco Camps és un crac. Valencià, però un crac. Ara contra la universitat, que és l’espai màxim del coneixement. El major almenys, el més alt, que no el més important si voleu (venint d’un mestre el comentari), però sens dubte és un espai que mereix respecte màxim, el saber científic i l’humanista. Però els valencians ens el passem per l’entrecuix, el coneixement, el respecte i pitjors coses. Els valencians, representats per una colla de lladres de llibres, preferim els cotxes dels rics, el luxe, els soparots de llagosta, els iots i les barques, la companyia de milionaris i altres especímens, mentre la Universitat s’ofega.

Si la Universitat de tots els valencians és enmig de la misèria, a tocar del lladrocini, tant se val: allò important per al PP és la fórmula One, el circuit urbà, Terra Mítica, Canal 9, el futbol, els bous, les falles, la bellea del foc, els garrots de Castelló i totes les putes que caben en un idil·li etern en processó de sants cristos. És el preu de tenir uns governants cutres, pobres d’esperit, ignorants, poc preparats. Uns faves de governants, que mai no han cregut en el coneixement, ni en volen saber res. Ells, Camps i tota la resta de camorristes de la contracultura, es gasten milionades en exhibir el papa dels cristians, en exhibir xulos i macarres, en pagar els deutes del futbol, en afavaorir el negoci i la mangància a amics i forasters, abans de resoldre la inversió en educació, en l’escola i en la cultura majúscula universitària. –Investigació? Què diu que vol?
Arribem a la idiotesa a través dels nostres governants mateix. Arribem a delinquir contra la universitat del país, en no pagar-los un deute contret. I aquest delicte, aquesta obscenitat de polítics contra l’obligació mínima i bàsica, bé que aniria contra llei en un país normal. Ai, però València és una cofurna, un prostíbul, una falla de falles, i els jutges i els magistrats sembla que també necessiten del balconet per veure com passen els cotxes a tres-cents per hora. D’una altra manera no s’entén que no actuen d’ofici contra la ignorància majúscula del govern valencià.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent