Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 5 de març de 2008

La indecència a llom del ruc (l’aval)

El govern valencià avala seixanta milions d’euros pe al circuit de cotxes urbà, el circuit de curses urbanes, de fer anar la velocitat pel mig dels carrers de la ciutat, de provocar el deliri de descerebrats que voldran imitar-los per matar-se a peu de carrer, a la ciutat.
El govern valencià ho ha decidit així: l’aval dels seixanta milions és pels macarrons dels cotxes de luxe, dels cabells engominats, de les marques damunt les granotes dels conductors, d’aquest sidral del comerç indecent a gran escala: el govern valencià juga a la indecència sense mirament. Mai ningú no s’havia atrevit a arribar tan lluny.

El govern valencià no garanteix l’escola, ni avala Escola Valenciana (aquests menys que ningú), ni avala l’educació, ni res que faça pudor de cultura. La indecència és la fórmula que s’ha instal·lat a les Corts valencianes, sense vergonya, sense que ningú no revise ni els diga on és el límit, què està bé i que va mlament, sense que ningú no els diga ase ni bèstia, ni l’església, ni la justícia, ni la política, ni la dreta, ni els amics íntims no s’atreveixen: ningú no pot dir-los aboslutament res.

La indecència s’ha instal·lat com un model a imitar, a dalt de tot de la piràmide valenciana. No sembla que es puga fer res. Res de res. No sembla que n’hi haja res a fer. Res de res.

Tenim bosses de pobresa, tenim gent vivint en condicions miserables, tenim mancances d’infrastructura que són principals, hi ha gent amb un genoll que no camina i fa dos mesos que s’espera per ser visitat pel traumatòleg, però el govern valencià, amb un confés de l’Opus al capdamunt de la trona i de la indecència, decideix d’avalar amb milions d’euros una vida de prostitució.

A la rum rum rum…



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent