Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Insubmissió al Tribunal Suprem? (1)

Magistrats, tribunals i Audiències (dos o més). El serial corre el risc d’aturar-se sense avís, que ja sabem contra què les gasten Wayne, Cooper i Flint.

Em confia un amic, em reserve el nom per evitar la repressàlia, que prompte els jutges demanaran part del pastís del protagonisme que van exercint a les televisions, als mitjans i en altres illes de sucoses menges, en diners i en espècies.
Em diu l’amic que, fa sis anys, que espera judici per un robatori, malgrat que el lladre va confessar-se culpable i responsable de l’afer, davant el mateix jutge. D’això fa sis anys. Però, l’afer, tractant-se d’un vulgar lladrocini, encara que de molts milions, no crida gaire l’atenció ni l’esforç dels actors dels jutjats de província, actors de segona o tercera fila, que no apareixen als crèdits ni als quadrets del final de cada pel·lícula.
Doncs, com que no tocava un tema que pogués eixir als mitjans, no se’n demanava si no el tràmit corrent. No atemptava contra els bancs, ni directament contra el psoe ni el pp, no hi havia bascos legals o il·legals, ni cremadors de monarques, ni res de semblant (el robatori s’havia comés contra una escola).
El tràmit corrent pot durar uns altres sis anys i Santa Llúcia ens conserve la vista.
O tens padrins, o atemptes contra interessos espanyols, o ets dels que provoques que els principals actors de l’Audiència i el tribunal traguen foto als mitjans, o ja pots esperar-te a convertir-te en el rei barbut.
El teu cas pot morir-se durant cent anys més, a l’ombra dels polls.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent