Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Bétera comença la campanya amb Iniciativa

Avui es presentarà la coalició Iniciativa-verds-Bloc a Bétera. Espectació com a poc. Sorpresa no gaire. En política, en aquest erm que deixen a l’esquerra i al nacionalisme, n’hi ha poques escletxes per on puguen esgolar-se les sorpreses. Així que, d’ací a unes hores, el castell de Bétera acollirà la presentació en públic, gairebé l’estrena oficial, de la nova coalició (hi seran Isaura i Morera). La vella amb petits canvis, que alguns voldrien més significatius. Si la cosa rutlla, i els joves saben vendre el peix (que no se’ls fa pudent ni bavós), caldrà entusiasmar els clients, per fer anar l’esquerra a votar. A més, de la vora del camí hi ha la vella guàrdia d’EU, i aquests també voldran pintar alguna cosa.

Aquesta és una altra condemna, en som pocs i parí la burra bessonada; per tant, caldrà repartir els rosegons que han quedat del sopar dels rics. D’una altra manera, fa uns mesos, a Bétera va ser impossible de formalitzar la coalició per a les eleccions locals, fins i tot va ser difícil de fer campanya de país, malgrat que, a València, sí que valia la coalició. De vegades, tampoc no podem entendre-ho tot.

Per tant, Sant tornem-hi. Almenys, allò que avui contaran als assistents (una parròquia entre militants, amics, coneguts, despistats i tocacampanes que sempre venen a faronejar) no ens avorrirà gens ni miqueta. Al remat, estem condemnats a entendre’ns, si volem pintar res, que una oportunitat així no ens la volem perdre, malgrat que són unes eleccions en clau espanyola, que vol dir carxot si guanyen els uns i mastegot si guanyen els altres.



  1. Al Principat de Catalunya el califa cabdil espanyolista Anguita al PCE de l’Estat espanyol va forçar els comunistes catalans l’escisió del PSUC a presentar-se per separat l’altual EU-Alternativa i Iniciativa per Catalunya per vore qui tenia més recolçament electoral.

    Ací van donar un cop de mà i van expulsar al coordinador de la coalició electoral d’EUPV intregrada en IU, Taverner, Perís i companyia. I ara davant la militància de EUPV els hereus del califa espanyolista Anguita del PCE volen donar un altre cop de mà amb la seva actual direcció per demostar davant la militància de EUPV que al País Valencià és diferent i ells és senten més recolçats per l’ectorat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent