Ulisses20

Bétera, el camp de túria

La Carrasqueta, quin glamour de cim

No devia saber Vicenç Rosselló la rellevància que va agafant la toponímia, a València, malgrat els valencians i els ases que campen a les corts. Això últim, avise el requeté, no ho dic per faltar el respecte a ningú, encara que sabem quin respecte tenen per res, el pp mateix, visquen a Bétera, a València o a Llíria. Es diguen Camps, Rambla, Rita o Fabra.

El nom Carrasqueta és ara mateix a dalt de tot de la graella toponímica del país, d’Oriola a Perpinyà, el cim de més èxit sens dubte, i no fóra exagerat dir que, en pocs dies, Brussel·les mateix parlarà del nou emblema dels valencians, de tant glamour com va agafant la Carrasqueta per la covardia del duet Rambla-Camps, per haver obligat els tècnics-precintadors a treballar de nit perquè ningú no els pogués parar els peus un altre colp.

Deuen témer, aquests nous Roberto-Alcazar i Pedrín (sinistres personatges d’un còmic pro-falangista), que ara destapen l’olla de Goebbels, a l’estil del feixisme que anorrea els mitjans d’expressió no afins al seu règim (Info TV i ara TV3). No tenen por de convertir el cim en el nostre Waterloo particular, perquè al pas que van les coses, Rambla-Camps, sembla que vulguen reobrir la batalla d’Almansa, ara traslladada a la muntanya top ten de la Mediterrània.

Ens ha arribat que, això del tancament del repetidor, és una cortina de fum per amagar la profunditat del fracàs de la política valenciana, capitanejada pel duet Rambla-Camps. Dues dades: el Govern que presideix Camps s’ha negat a participar en l’estudi PISA2006, per por de veure reflectits uns resultats que ens situen a la cua d’Europa; per davant Melilla, això sí. Segona dada: Bernie Ecleston, el magnat de la Fórmula 1, guanyarà més diners amb l’invent del circuit urbà de València, una idea dels rucs autòctons, que tots els llauradors del País Valencià en un sol any. Que damunt, els esmentats llauradors, per agrair-los-ho degudament, aniran a la processó dels Sants de la Pedra neve o pedregue.

Ves quina fumera no ha de provocar compare Camps, a la Carrasqueta, perquè els valencians continuen cecs i fidels al nou santcrist de l’Opus.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent