El Mont

No és el món

9 de setembre de 2009
Sense categoria
2 comentaris

Falange, Sí. Autodeterminació, No. I el Govern tan ample.

La justícia ha parlat. Els de la Falange Española es poden manifestar per Arenys i l’Ajuntament no pot donar suport a la consulta sobre la independència. I el nostre Govern que hi diu?… doncs res de res, sense comentaris.

El surrealisme de la política catalana en el seu màxim esplendor. Tenim un Govern Catalanista i d’esquerres, amb membres independentistes que……

per no dir, no diu res i acata les decisions de la justícia Española contra l’exercici democràtic del Dret a  la Llibertat d’expresió i contra els interessos nacionals de Catalunya.

El Govern Tripartit ha quedat desautoritzat i deslegitimat per defensar els interessos nacionals de Catalunya, al renunciar a fer-ho. Posant en evidència que tampoc pensen defensar els interessos de País, un cop surti la sentència del TC sobre l’Estatut.

Que la consulta d’Arenys s’ha sortit de mare, és veritat. Però els que l’hi han tret no són els promotors i simpatitzants. El nacionalisme espanyol ha ensenyat les urpes, pot ser de manera involuntària,  i la cosa s’els esta descontrolant.

Una mostra més, que Catalunya no pot continuar fent polítiques de reivindicació nacional. S’ha de passar a l’acció al marge de l’actual classe dirigent i sistema de partits, amb coratge, sensa por a España i amb lideratges compromesos només amb Catalunya.

  1. Això no és democràcia ni justícia; és un insult a Catalunya i els catalans.
    Tan la sentència com l’interlocutori, a més, en castellà. N’estic fins al capdamunt i no ser pas que podem fer: negociació política ? diàleg? …Aixó no serveix de res.    Jaume.

  2. Fins ara he votat ERC des de les primeres eleccions que vaig poder votar, però ara tinc clar que les properes eleccions no els votaré. No sé encara a qui donaré el meu vot, perquè no hi ha cap partit que m’acabi de convèncer, però a ERC segur que no. Mai hauria pensat que caurien tan baix com estan caient per tal de mantenir-se a les poltrones. Una decepció molt gran, la veritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!