Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Escòcia invadida

Publicat el 6 de juliol de 2005 per vicent

Tinc engegades a la redacció la BBC i Sky News i totes dues, ara, estan donant en directe l’arribada dels líders del G8 a Gleneagles. I la “invasió” de la finca per un grup de manifestants. És una escena curiosa perquè els policies semblen poc preocupats i més aviat donen la impressió que han pactat amb els manifestants fins on poden arribar i fins on no poden arribar.
El que m’ha fet gràcia és un comentari que he sentit en la retransmissió feta per Sky News. El periodista ha dit que la zona “està també sota el control del Servei Secret dels Estats Units”. Arrea! Els britànics han deixat el control d’un sector d’Escòcia als Estats Units? Com canvia el món…

(Sobre la foto: l’he trobat navegant i m’ha fet gràcia. És del concert de dissabte i l’enquadrament amb Bono i Marx és perfecte)

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. La policia no ha pactat res amb els manifestants, tot al contrari ha tancat i barrat la ciutat. A més de prohibir la manifestacio en contra del G8. Una cosa es el que es veu per TV i l’altre es la realitat mateixa.

    imatges de indymedia UK
    http://www0.indymedia.org.uk/en/2005/07/316530.html
    http://www0.indymedia.org.uk/en/regions/scotland/2005/07/316639.html
    http://www0.indymedia.org.uk/en/regions/scotland/2005/07/316681.html
    http://www0.indymedia.org.uk/en/regions/scotland/2005/07/316472.html

    Segons informa el diari The Times, ahir dimecres un policía escocès va fer el que més d¡un manifestant haguès vulgut. Jorge Bush jr. president dels EE.UU. es fa fotre una nata mentre anava en bici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.