MARCÚS

(@marcroca)

27 d'agost de 2006
9 comentaris

Pau Casals (Discurs a l’ONU)

Podeu llegir el discurs sencer, aquí (pdf).

  1. …….que plore, tot recordant que a l’Espluga de Francolí, hi ha aquell arbre en que les vores de la garangola té un taulell amb els escuts de les ciutats més importants de tot este país. A dintre, hi ha terres de tots els països. I en parla de PAU.  L’arbre continua creixent…….. 

  2. El primer Parlament del món fou el d’Islàndia.
    El Parlament islandés (Althing) fou fundat l’any 930 a Thingvellir.
    La primera de les assemblees de Pau i Treva de Déu, fou a Toluges el 1027.

  3. Catalunya serà lliure o no serà! Els pobles que mereixen la llibertat se l’agafen! A què estem esperant? Visca Catalunya i morin els opressors del nostre Poble!
  4. Catalunya serà lliure o no serà! Els pobles que mereixen la llibertat se l’agafen! A què estem esperant? Visca Catalunya i morin els opressors del nostre Poble!
  5. Catalunya serà lliure o no serà! Els pobles que mereixen la llibertat se l’agafen! A què estem esperant? Visca Catalunya i morin els opressors del nostre Poble!
  6. Veure discursos com aquest tants anys després, no únicament fa que se’m posi la pell de gallina i plori d’emoció sino que agafo més forces per lluitar i mantenir viu l’esperit de persones que han lluitat per la Nació i que no poden quedar en l’oblit o en una anècdota. Es trist, que trenta anys després i en una democràcia si ara algú fes algun discurs així políticament se’l carregarien.

  7. Anava buscant el discurs per internet fins que  he aterrat al teu Bloc. Felicitats company i continúa la feina , peça a peça anem construïnt el nostre futur estat!
    Salut, Força i Independència!

  8. Anava buscant el discurs per internet fins que  he aterrat al teu Bloc. Felicitats company i continúa la feina , peça a peça anem construïnt el nostre futur estat!
    Salut, Força i Independència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!