Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

23 de juliol de 2020
0 comentaris

Donec perficiam (30) No hem acabat

 

 

dijous 23 de juliol de 2020

Hi ha gent, sobretot a les menjadores oficials i a les tertúlies, que diuen que l’1 d’octubre està acabat, que l’independentisme ha passat a millor vida, que el seny català, representat pel PSC, Ciutadanos i companyia ha esdevingut el gran motor actual de la política catalana,  que la Colau i els seus adlàteres de Pudimos, pintant carrers, són la nova normalitat catalana.

Sortosament estan en un error.

Ni l’1 d’octubre està acabat ni l’independentisme ha perdut gens de força.

Es cert que amb tot això de la pandèmia hem d’anar amb grans precaucions i que no ens podem trobar amb l’eufòria que ho fèiem, però no hem retrocedit ni un mil·límetre, que ningú no s’enganyi.

Una prova evident ha estat la visita del Preparao. La resposta de la gent ha estat clara i diàfana. La gent ha sortit al carrer a dir que no volem rei i que aquesta corrupta monarquia la farem caure. Estem en el tema.

Volien vendre la tourné reial com una demostració d’estima  popular i s’han trobat amb els reis protagonitzant un sainet de tercera fila.

Els mossos també han ajudat bastant al ridícul. Això de deixar passar la gent que portava banderes espanyoles i atonyinar els que en portaven d’estelades  ha estat francament vergonyós.

La foto oficial de la trobada, la que s’han fet amb un parell de frares, que només volien amagar-se,  és antològica.

Sort de la Cunillera que donava un cert contingut polític  a tot plegat.

Potser que el propi Preparao  se n’ha adonat que no el volem. Es possible que ho hagi notat.

No sé.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!