Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

23 de juny de 2016
0 comentaris

Paret amunt (29) Ministre, dimiteix.

fernandez dimissió

 

dijous 23 de juny de 2016

 

Sembla que les clavegueres de l’estat han esclatat. Està demostrat, amb més de quatre hores de gravacions, que el ministre de l’Interior Jorge Fernàndez Díaz i i el cap de l’Oficina Antifrau  Daniel de Alfonso, van estar conspirant per tal de crear proves falses per involucrar en casos de corrupció, polítics destacats de CDC i d’ERC. Al final ho van haver de deixar perquè no van trobar cap cas per poder-los embolicar, però la intenció era clara.

També hem sabut que el gran absent, l’home que mai no sap res, l’incompetent per excel·lència, també estava assabentat de la qüestió. Ja veus quina sorpresa.

Tothom en parla, les xarxes en van plenes i està arxidemostrat.  Que ha dimitit ja el ministre de l’Anterior? Ha dimitit el de l’oficina antifrau?  No, ni han dimitit ni ho faran en els propers anys. D’això també podem estar segurs.

La premsa espanyola, la que ja està considerada com una de les pitjors d’Europa, no n’ha fet ni esment. Com si no hagués passat res.

Els partits polítics pròxims a la claveguera, els que es preparen per governar Espanya  i bla bla bla, tampoc no han dit ni paraula. Potser ja ho troben bé o entenen que és un bon mètode.

No és la primera vegada que Fernàndez Diaz es veu embolicat en un cas semblant. Recordem només el cas del Xavier Trias alcalde que fou de Barcelona. No ha passat res. Alguna medalla del ministeri que li hauran penjat al Fernàndez Díaz i prou.

Una vergonya de país. I encara has de veure que el 26, tornaran a guanyar els de les clavegueres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!