Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

10 d'octubre de 2013
Sense categoria
4 comentaris

Via fora (2) El cas CASTOR

A propòsit dels informes que van sortint i a l’espera dels fatxes del 12-O.

Dijous 10 d’octubre de 2013

Com que diu que estem a l’era de la comunicació, tot s’acaba publicant (més o menys) i tot s’acaba sabent (més o menys).

Ara fa poc han sortit un informe segons el qual el nombre de milionaris a España ha crescut, tot i la crisi o, potser, gràcies a la crisi, en un 13%. El nombre de pobres també ha crescut, però no en sabem les dades.

El Sinistre Montoro encara va tenir la barra de dir que els sous dels treballadors està augmentant. Es devia referir als seus amics, naturalment, però no ho va acabar d’explicar.

També hem sabut els noms i cognoms de bona part dels amics i cunyats que han intervingut en el cas CONDOR i com es repartiren els diners amb la més gran impunitat.

Amb comissions pagades per la pròpia empresa o amb càrrecs a l’empresa o empreses filials de CONDOR.

Un cas com un cabàs. 

Com que tot està a la xarxa, m’hi remeto si algú està interessat a saber-ne els detalls. Un ministre que signa un document segons el qual l’empresa no ha de passar una determinada revisió, rep tranquil·lament un milió d’euros,  de regal, o un apartament a Marbella també de regal. Tampoc no els vindrà d’aquí si l’empresa, amb la signatura del col·lega, n’ha guanyat 20 de milions.

De moment la diòcesi de Tortosa segueix tremolant i el Ministerio diu que estan esperant un estudi per prendre una decisió en ferm perquè de moment diu que no se sap del cert què està passant.

Els polps i les sípies ja han fugit dels encontorns.

Per cert, l’estudi ni està encarregat ni s’encarregarà mai.

Crec.

 

 

  1. N’hi ha alguns, potser l’1% que controla el 90% de la riquesa de l’1% que controla el 46% de la riquesa mundial, que s’han proposat deconstruir la democràcia, i a fe de déu que ho estan aconseguint; des de l’agulla als fonaments, ho estan intentant estrinxolar tot!.

    Cada dia estic més convençut que tiba fort una mentalitat neofeudal. No hi ha ciutadans sinó vassalls, fidels o enemics. El clientelisme s’està imposant a l’interés general.

    I nosaltres els ciutadans anant fent el badoc. Som més rucs que un taulís.

    Salut
        

  2. El que tenia que passar es que explotes el projete “CASTOR” (sense victimes) i a pendre pel sac. tot el demes es marejar la perdiu i al final sera mes culpa nostra que d’ells.
    no perdis el temps.
    pim pam pum.
    anims.!!! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!