Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 13 de maig de 2020

Els falangistes de l’espanya-psoe contra els valencians

La menistra d’hisenda espanyola diu que els valencians, enlloc de queixar-mos, cal que continuem d’inútils, agenollats: ha dit exactament que dobleguem més l’esquena, en comptes de demanar l’almoina com fan els captaires.

Si aquelles putes fesoleres que alçava amunt amunt al cel, el tio Pepe el de la tia Fina, en el cantó de casa, davall aquell sol, amb la forca de quatre pues, haguessen pegat en bala, contra aquests falangistes moderns del psoe, caguenlou, la qüestió hagués anat diferent. Els valencians seríem valencians, fins i tot molts serien encara llauradors, perquè els fillsdeputa no ens hagueren tret ni el nom, ni l’ofici ni la dignitat.

Però ves que el psoe d’espanya diu que els valencians fingim, que som uns cagacalces i que d’adobar el finançament res de res. Ara cal que pagueu, que calleu, i encara que arrimeu el muscle més si cap, perquè els fillsdeputa de primera que viuen a espanya puguen viure dels luxes, com han fet sempre, i no noten ni la crisi, ni la covid, ni la manca de recursos.

Breu: els espanyols continuaran robant-nos, com sempre, i els valencians, fins que no ens revoltem i els diguem adéu, que no voldríem més fillsdeputa consentits a la nostra casa, continuarem pagant-los la corrupció, la incapacitat, la inutilitat de continuar lligats a un dels estats més rucs del món.

Mentre hi haja valencians submisos, espanya ens collarà amb un peu mentre amb l’altre ens farà xafar merda. És el resultat polític al qual hem arribat després de les promeses del psoe+podem: feu-nos presidents, feu-nos conduir el govern d’espanya, van demanar els falangistes del psoe als valencians de compromís, que van caure de morros, i van acceptar el peixet de les promeses abans de tenir el sac lligat. No, vosaltres voteu-nos que, després, si ens passa pels ous, arreglarem el finançament valencià.

—Una merda empaperà, més clar!

I com els d’ERC, els valencians vam caure d’inútils. De tos, de nassos, de cul, de tots costats, vam caure, perquè espanya no negocia, bellotos, espanya roba, això només. I si no t’agrada, t’aguantes. I els valencians continuem aguantant-nos. Pagant i deixant-nos robar. I espanya tiba, tiba, tiba… I nosaltres aguantem, aguantem…

Per això la menistra espanyola d’hisenda pot burlar-se de tots nosaltres, la mariajesúsmontero, tractar-nos de zero, o menys que zero, perquè els valencians, al remat, no eixim de simular que volem ser valencians, poqueta cosa a espanya.

Potser que la revolta comunicativa de dissabte del MH Ximo Puig ja té una resposta espanyola: que vosaltres heu gestionat millor la crisi? Ara us cagareu a les calces, valencians, perquè no us passarem un duro, i vos robarem fins i tot la gorra i el plateret.

—Són o no fillesdeputa, les fesoleres, tio pepe?

 



Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, males arts, RepúblicaValenciana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent