Ulisses20

Bétera, el camp de túria

El rei de la cassola

Una cassolada contra el rei, per feixista, violent i antidemocràtic. Un rei que va permetre que el clavegueram espanyol ataqués la sanitat i l’educació, que permeté que els ministres espanyols presumiren d’haver-se carregat el sistema sanitari català i valencià. Els alegrava, al govern espanyol, de retallar la sanitat, de robar-nos els recursos, de destinar-los a les seues butxaques, via maletes a Suïssa. La sanitat, l’educació, la cultura, els serveis, tot era robat per fillsdeputa: empresaris, fiscals, bancs, mitjans, borbons, jutges, polítics…

Sí, en canvi de robar-nos, el rei omplia els seus comptes en paradisos fiscals. Els diners que havia de destinar a hospitals, a contractar metges i infermers i material sanitari, són en paradisos fiscals, en comptes falsos al seu nom. No només el pare, el fill, el cunyat, la germana, tota la família se’n beneficiava dels comptes i dels robatoris organitzats. Tots sense excepció actuen de criminals, són criminals.

Què feia aleshores el govern d’espanya? Què feia el PSOE, Podemos, i la resta de partits polítics? Negar-se a investigar els crims del rei i la família borbona. Negar-se completament a investigar res, malgrat que mitjans internacionals han destapat l’1% del robatori. I és aquest 1% que el rei no vol heretar, en canvi de quedar-se la resta del botí. Tant com han robat els borbons, el pp, el psoe i tots els partits que han passat per aquella trona de la responsabilitat de govern. I els mitjans? Què han fet una majoria de mitjans? Tancar els ulls? Nooo, adobar que cal perdonar-los tots els crims, perquè ells també són favorables al crim, són crim, uns mitjans podrits, inútils, plens de falsos periodistes.

Cassolada contra el rei, contra el Psoe, contra Podem (que en tocar poder s’ha deixat follar els principis i para la mà de quants diners els arribaran, via ungüent i vaselina. Cassolada contra un estat corrupte, inútil, que abans ens deixarà morir que posarà ordre o dignitat, o repararà els errors d’anys i panys.

Cassolada a militars i policia, i a tota la desferra que només si saben amenaçar-nos la vida i continuar robant-nos. Cassolada contra aquesta nova dictadura espanyola que se n’aprofita fins i tot d’un moment complex i delicat, mentre els equips de sanitat, aquest sí, es juguen ara la vida cada dia.

Cassolada contra tots els fillsdeputa que ho mereixen.



Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, males arts, RepúblicaValenciana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent