La demogogia interessada del pp de Bétera

El pp de Bétera va enganyar la primera versió de Camarena-TorreEnconill, en cedir-los una parcel·la per construir una centre social (sembla que el projecte és enmig de la decisió que han de prendre dissabte en el Ple de constitució de l’ajuntament). Aquella parcel·la estava afectada pel camp magnètic d’una torre de llum d’alta tensió.

La segona versió de Camarena, ara amb Compromís al govern tornà a sol·licitar una parcel·la per a la seu social, i Compromís va aconseguir, ara sí, un cantó d’aquell tros que no era afectat pel camp de l’alta tensió. Però que va fer el PP durant la campanya?, llançar una trampa-engany contra la realitat del que havia passat. I encara una segona campanya d’intoxicació contra la recollida selectiva del fem de la urbanització, problema que el mateix pp havia creat feia set o vuit anys. La manera de fer del pp ja la coneixem, que no enganyen ningú, i aquest són els que voldrien governar el poble, amb els mateixos modos de corrupció i mentides que van governar València i el país sencer durant anys, amb el resultat de la ruïna, el lladrocini i la corrupció allà on podien posar la mà, fins i tot robaven els diners que havien d’anar destinats a obres socials i de cooperació amb els més desafavorits.
Voleu dir que serà amb aquests, en favor d’aquests, que MasCamarena cedirà la confiança del govern de Bétera… Jo no ho crec.
I si fóra compromís, el govern local en minoria, qui projectés un centre polivalent (salut, cultura, educació i atenció social) que descentralitzés els serveis i obrís una nova via d’atenció a la disseminació urbana del terme?

*Un cert desànim recorre el terme, sobre allò que passarà dissabte en el Ple de Bétera. I jo que no el sé veure enlloc, el desànim, sinó una oportunitat per posar el poble en un nivell que mereix!