En suport a la democràcia, xa!

Dissabte 4 de maig València s’aplegarà al teatre Micalet en un acte organitzat per Solidaritat amb Catalunya, en favor de la llibertat, la democràcia, i jo afegiria en favor el president Carles Puigdemont. Hi intervindran un grapat d’homes i dones amb discursos breus i entusiastes per la llibertat i i la independència dels pobles. Perquè això va de democràcia, sempre amenaçada per espanya i els seus liquidadors.

Ara uns quants catedràtics de dret espanyol (el dret espanyol consisteix a aprendre a ser feixista i atacar els drets universals) i uns quants jutges que de segur que van passar per aquella universitat espanyola en favor de la dictadura franquista, s’han atrevit a canviar llistes i candidatures a Europa. La burrera espanyola ja arriba al punt de decidir qui podem votar i qui no. No cal dir que són els mateixos catedràtics i jutges que són en favor d’aquell homenic que atia els militars contra el seu poble. Els mateixos del PSOE que ara han guanyat a espanya, també són en favor de tancar la TV3 al país valencià, atiar els militars, o prohibir llistes electorals. Tot cap en el seu sac 155, en favor de la repressió, i la presó dels polítics que els poden guanyar en unes eleccions.

Però dissabte, si és veritat que “El poble és qui més mana”, ens trobarem a València per denunciar jutges prevaricadors, catedràtics feixistes, i polítics que prefereixen el 155 a la llibertat d’homes i dones. T’ho perdràs?

http://solidaritatambcatalunya.blogspot.com/