Pons, Hogan, Bonig i Català: calaveres contra la taronja valenciana

El comissari europeu ha estat convidat a València, per menjar paella i taronges sud-africanes. El pp assegura que són millores que les valencianes i no ha deixat que la Unió de llauradors demostres el contrari. De fet, el pp va prohibir que es trobaren, com va ordir perquè el govern valencià no pogués rebre aquest càrrec europeu que ha fet tant de mal als valencians. Sí, cal dir-ho, el pp internacional, l’europeu i l’espanyol ataquen la taronja valenciana a esquenes dels valencians.
Són els que van organitzar l’acord amb Sud-Àfrica, i els que han permés la importació de taronges d’Egipte i de Turquia en comptes d’importar taronges valencianes. Són així, aquest quatre calaveres: Pons, Bonig, Català i Hogan: els seus interessos per damunt dels interessos dels valencians. El pp i les seues butxaques. recordeu allò del circuit de fórluma1? De nou les calaveres: ells i Camps van dir que el circuit de fórmula 1 no ens costaria ni un euro, i els 500 milions que pagarem els valencians, per la construcció i per mantenir-los el partit més criminal d’Europa no serà res en comparació al robatori que ens han fet als llauradors. I quan el pagarem, el circuit ja no hi serà, s’haurà esvanit en les butxaques del pp, el partit criminal que molts valencians encara voten… Llauradors, homes i dones de la cooperativa de Bétera, socis del Canal, associats a pous i SATs: davant les eleccions municipals, triareu qui us furta el camp i el corromp? Us deixareu enganyar per aquesta banda de lladres o votareu en clau valenciana, perquè el camp recupere la dignitat, el valor i el respecte que mereix a Europa?