La llei dels borbons

Per respecte a quines lleis, espanya es va saltar la justícia per regalar diners als bancs? Per respecte a quines lleis els perdonà allò que havien robat? Per respecte a quines lleis, espanya perdona violacions i accepta agressions a les dones? Per respecte a quines lleis els valencians hem de ser furgó de cua del finançament? Per respecte a què, tenim prohibida la TV3?, Per respecte a quines lleis es tolera el saqueig al camp valencià? Per respecte a quines lleis es va permetre la corrupció de les caixes valencianes i la seua eliminació? Per respecte a quines lleis se subvenciona públicament el franquisme i la seu herència? Per respecte a quines lleis s’ha permés la monarquia? Per respecte a quines lleis els franquistes ocupen els càrrecs als tribunals? Per respecte a quins lleis els valencians paguem autopistes i els madrilenys no? Per respecte a quines lleis espanya protegeix la taronja de Sudàfrica i malmet la valenciana? Per respecte a quines lleis la gc no respecta la llengua dels valencians? Per respecte a quines lleis hi ha clavegueres d’estat? Per respecte a quines lleis encara es tortura? Per respecte a quines lleis espanya pot saltar-se els drets universals? Per respecte a quines lleis espanya actua contra la democràcia? Per respecte a quines lleis el rei espanyol reclama que respectem allò que ell no respecta?

Qui és el rei per reclamar principis morals, quan sa casa és exemple d’immoralitat?

Qui confon democràcia amb llei, obre les portes del totalitarisme” Hannah Arendt. [a la piulada de Xavier Díez @herodot10]

“Els borbons són una imposició franquista que encara dura”. Xa, Felipe, a quina llei democràtica atribueixes l’herència?

Per cert, aquest reietó despullat —de democràcia i de drets universals— ja sap que era fora de la llei quan va demanar a empreses catalanes que marxaren de Catalunya???

Jordi Sànchez respon a Felipe VI: ‘No hi pot haver una llei que ofegui la democràcia’

[judici al Suprem, 21.2.2019]

[continuarà]