Espanya, el manual de repressió

Uns quants anys després que van tancar la TV3 al País Valencià, els valencians continuem cara a la paret, castigats. Sí, diran els del psoe i els de compromís, però si ja teniu ÀPunt, per a què voleu res més? Res més., xa? Si no en teniu prou, passeu-vos als canals espanyols. Ai, ai, sí, ni amb aquests al govern valencià no hem pogut restablir la comunicació amb Catalunya ni amb les Illes. Oh, el foc amic i enemic, sí, per continuar la mateixa repressió comunicativa que ja feia el PP…

La llei mordassa, sí, aquesta la tombarien en un obrir i tancar els ulls, amb aquella facilitat que et fa dir res, quan ets a punt del poder, el mateix poder que et fa cagar moll i fins i tot líquid, perquè t’has d’engolir què has dit, perquè en el fons el manual de repressió del pp i del psoe és idèntic, el mateix: no cal canviar ni una coma. Repressió per repressió. I ara enren als diaris, roben els mòbils, roben ordinadors, perquè li passa pels ous al jutge, i tothom calladet, tot molt democràtic sinyors del pesoe!

La llei d’educació, aquella que el pp va inventar per tornar a les coves i al rosari —a la merda de la història franquista—, també havia de ser retirada el primer dia, sí, la bufa del ruc però sense albardes ni ferradures, aquests rucs del psoe porten botins, i cada dia missa i processó, a llepar-los al cul a l’ÍBEX, que els pagaran les pensions, però només les d’ells, els amigots que afaiçonen el retir i el jubileu.

N’hi ha més repressió, sí, i més càstigs, i més estat policial, i un model polític que pitjor no el podíem somiar. A la merda la Transició i les mentides: a més que són ineficaços, i l’economia potser que l’estudien, però no saben fer la O, pobrets: ara ja anuncien que de pensions, cadascú per a ell: en canvi del fracàs, accionaran més 155, enviaran les èlits intel·lectuals de la gc i la policia, i ens atonyinaran perquè no expliquem com arriben a ser d’inútils.

Repressió en canvi d’intel·ligència, presó en canvi de coneixement, amenaça en canvi de democràcia. Robatori en canvi de justícia… Valencians, si no peguem a fugir, a més de pelats i escaldats se’ns fotran els fills.

#RepúblicaValenciana ara!