Ulisses20

Bétera, el camp de túria

ERC: voleu més bèstia encara, espanya?

S’ha de ser molt ruc, però moltíssim, per jutjar qui va coordinar l’acció contra l’atac terrorista a Barcelona i Cambrils. S’ha de tenir el fetge foradat per punir qui va comandar una acció professional que va posar criteri antiterrorista. Venjatiu en desmesura o creminal a seques, s’ha de ser. Aquest és el canibalisme judicial espanyol, que es menjaria els catalans només per demostrar com arriben a empatxar en favor de la llibertat. Com si la llibertat pogués empatxar mai. Us pensareu que aquests jutges espanyols tenen família, fills, nebots, fins i tot pensareu que tenen un gos que els espera cada dia, darrere la porta, per llepar-los les mans. Caaa, no en tenen, de gos. Què en van a tenir, xa, si són malcarats i pocapena capaços d’amargar un camió de baladre.

Però que no ho veu ERC, encara? Que no veu com tracten els nostres, i tothom, a catalunya, a valència, a les illes, aquells jutges, la GC, la policia, el ministre, l’altre ministre, el govern espanyol en peça? Què espereu a decidir-vos, a fer president Puigdemont? Que ens peguen pel cul, que ens donen porga a mil més? Que ens pelen la ceba? No teniu prou prova que no afluixaran mai, els rucs? Que aquesta imatge de Trapero d’avui ho diu tot, el que són capaços de fer per matar la democràcia, a espanya?

Més idiotesa, més estupidesa, necessiteu? Ai, mare, els cagadubtes!

[continuarà]



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, República catalana, sense senyal per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent