8 de novembre de 2008
Sense categoria
2 comentaris

A Madrid, les llengües no compten

Aquest és l’Any Internacional de les Llengües, amb el lema “Les llengües compten”, però sembla que al MEC encara no se n’han assabentat. A la Estrategia Universidad 2015 no hi he sabut trobar les llengües per enlloc. I això que l’objectiu més important diuen que és el de la internacionalització.

Des d’Europa ens van marcant un camí a seguir en el nostre àmbit;  el document més recent, l’Estratègia marc per al multilingüisme 2008 ens descriu els avantatges i els beneficis del multilingüisme, en diversos àmbits: economia, cultura, cohesió social, mitjans de comunicació. És una llàstima que no es difonguin prou aquests documents. 
En canvi, el Ministeri de Ciència i Innovació no parla de les llengües, es veu que considera que és un tema menor. O potser és que no sap com posar-s’hi?
Té gràcia que dins la planificació estratègica hi incloguin els esports i deixin de banda els idiomes.

  1. Enhorabona, Meius, perquè avui m’he pogut llegir diverses entrades del teu bloc. ve bé recordar cap a on anem… passaré la teua adreça de blocaire als col·legues lingüistes del meu Departament. una abraçada i fins demà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!