Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Poca-solta Zoido, li diré una cosa…

Ens han pujat el rebut de la llum. Paguem un preu creminal. Corrupte. De fet, com que som una monarquia platanera, paguem preus abusius per serveis molts dolents. Però cal regalar milions d’euros als amigots del pp i el psoe, i això ho fan legal a través dels serveis privats que ens fan pagar. Paguem i callem, ens amenacen i callem. Les empresotes íbex són en mans de quinquis i creminals, de professionals de la corrupció, i els polítics callen i paren la butxaca. Així va el negociot a espanya, en aquest estat governat per ja sabem qui. Zoido, l’altre Baretta fet menistre, amenaça de més presoners, de més corrupció, de menys democràcia… Pugen el rebut de la llum, del gas, de les autopistes, de la benzina, ho posen tot a peu indecent per pagar, per xuclar, per llepar, i Baretta Zoido amenaça amb més presoners polítics; la mà dura és contra els innocents no contra les empreses corruptes. No van contra els corruptes del seu partit. No… És Nadal, el segon dia de Nadal, un dia perfecte per continuar robant-nos, amenaçant-nos, insultant-nos. Encara som a mans de poca-soltes i pocavergonyes. Sort que demà obrim la fira de llibres a l’Ateneu, i vindran milers de lectors a veure les novetats que hem portat enguany. I els mestres, els mestres vindran a carregar el sac dels llibres, a omplir les lleixes noves de casa, a llegir, triar, remenar allò que després recomanaran als seus alumnes.

Malgrat els poca-soltes, és Nadal, que és esperança i és república. Ara comence la lectura dels contes de la improbable vida de Joan Fuster, ai… Demà us diré alguna cosa. A Bétera s’ha girat un vent lleig, molt lleig. A veure si s’emporta tants de corruptes com volen robar-nos. El Baretta, el Zoido, el 155, Montoro, la intervenció contra els valencians… Demà ja us diré algun cosa nova.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, República catalana, sense senyal per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent