Nadal, els valencians i el rei borbó

Per Nadal, les televisions submises i les espanyoles, fins i tot les valencianes que encara no tenen televisió, bavegen pel discurset del borbó, De normal, un munt de tòpics i rutines buides de com s’estima els espanyols, aquell babau, que no el treu de l’avorriment que hom espera. Llàstima el desaprofitament mediàtic que significa adreçar-se a un públic, amb tots els mitjans als peus.

Però enguany n’hi havia un què, deien, una segona oportunitat per adobar el desastre d’aquell discurs bel·licista contra Catalunya que fa fer el xicot en el mes d’octubre. I sobretot tenia l’oportunitat, el borbó, d’arreglar l’amenaça del 155 contra els valencians. Però ca, impossible, aquells ximples viuen en el seu món de ximples i de borbons, que es pensen que el món perd el cul per aplaudir-los, facen que facen, però s’equivoquen de mig a mig: malgrat que n’hi ha que perden el cul, la dreta, l’extrema dreta, els comuns de Barcelona i els pokemons d’espanya.

El borbó demana conciliació, germanor, tota la pesca vomitiva d’un discurs buit més fals que la fusta de paulònia. El que ell demana realment és que continuem pagant-li milions d’euros, molts milions, per viure per damunt de les possibilitats dels reietons, el que vol és que li permetem de continuar els negocis d’armes, que li permetem de tenir lliure una família de creminals, que li ho permetem tot com si no fórem una democràcia, sinó una bufa, una llufa, mentre ell callava i permetia tota la corrupció del pp, que ves si n’hi ha hagut i n’hi ha…

Als valencians què ens demanes, reietó, carbó o sutja? Desprès que Montoro ens ha intervingut l’economia, desprès que ens heu putejat l’escola, ens heu assetjat la sanitat, després que tenim el pitjor finançament de l’estat, que ens heu robat la dignitat, presentant comptes falsos a Europa que ara voleu fer-nos pagar, tu, borbó, i els teus ascolans del pp, ens demaneu germanor?, conciliació?, espanyolisme?

—Cagonlhòstiaputa, si n’hi ha pocavergonyes! I inútil, inútils n’hi ha a cabassos!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *