Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Si espanya ofereix repressió, tristesa i fracàs

Què ofereix espanya a catalunya?

Quines garanties li regalarà?

Què n’ha d’ensenyar, aquella, pobra?

Sí, sí, en repressió, en fracàs econòmic i en model de corrupció és única, a europa i al món. I n’hi ha impunitat total, si ets del 155! I de policia, en tenen… Uii, si en tenen! En tenen molta, molta policia contra el pacifisme, la llibertat i la consciència dels homes. Una policia contra els catalans, els grans, els joves, els xiquets, però també contra qualsevol que diga ai o democràcia. Tenen colps per a donar i vendre, per a fer sang, policia contra tothom que clame llibertat i siga vehement. La policia pròpia ja la tenen castigada, o l’usen per a rentar draps, o contra els catalans mateix si els cal i els és obedient…

Espanya també ens ofereix violència, violència gratuïta contra escoles, contra eleccions lliures, contra pobles indefensos, contra la pau tenen violència, a espanya: i colps, molts colps, i un monòleg permanent, no xerrar de res, de res que no interesse a espanya. I si TV3 vol explicar res, o informar de res que no interesse a espanya, ja tenen com callar-la, com tapar-la, com arribar a prohibir-la. A capgirar-la.

A espanya s’ha assecat la font, que no ratxa, que no n’hi ha caixa, ni panxa, ni vidriola…, on podem anar a robar a buidar a escurar, on que no estiguen completament arruïnats? El 155 ofereix els colps, les retallades i el lladrocini. Representen l’espanya una i dura, ací qui mana?, el fracàs en economia a tot l’estat, les retallades en salaris, en prestacions, en sanitat, en educació. Tenim el pitjor salari d’Europa? Els preus més cars en energia? Una banda aliada per robar, pp+psoe+cs, la moral, la dignitat i els diners: per enriquir les empreses dels gànsters, l’ïbex35, per no mirar, per compensar, per tornar favors.

La novetat de la figureta Lladró que es pensa que pensa afig mediocritat, a la intel·ligència zero. En canvi de posar, posar dreta amb una cara i unes idees contra l’escola, contra l’educació o contra la llengua, pobra, s’afigura que no es figura, que no és de l’extremista Lladró, o de Mercadona, o de La caixa, o ves a saber qui paga… Pobra jove, contra cultura i contra el coneixement, pobra… Tot plegat, ho guia un incapaç, M.Rajoy, que ha portat a la ruïna allò que ha tocat. La ruïna de la caixa pública, la ruïna moral, la ruïna ètica, la ruïna judicial.

Si en un país democràtic haguessen portat M.Rajoy davant la justícia, ens la bufa!, perquè espanya no és un país democràtic, que no l’és. I en l’empresa privada, M.Rajoy seria al carrer, per ruc. Per incapaç. Ara, si la política tocacampanes és espanyola, passa allò que deia MalcomX, aquella frase que fa paper i rebenta la ficció: “qualsevol idiota pot arribar a ser president d’espanya, això és veritablement el que passa, a amèrica i a espanya.

La banda del 155 és tristesa en canvi d’il·lusió, en canvi d’un país viu, ens porten la mort, el drama: contra un país que arribarà a ser el motor d’Europa, econòmic i moral.

A pendre pel sac feixistes i neofeixistes. Visca la república.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, males arts, República catalana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent