Vindrà un Nadal feixista

El PP ens ha portat el primer Nadal feixista en molts anys. Amb l’ajuda de PSOE i CS.

Els tres han aplicat el malparit 155; s’hi han atribuït, plegats, que poden fer i desfer a l’entoix del seu orgull franquista. Això és, empresonar, netejar, desinfectar o prohibir la llibertat. Vindran més barbaritats, que ja reciten sense vergonya frases de l’estil: “El PP i Rajoy han escapçat els partits polítics que els ha donat la gana, els partits que els molestaven, els partits contraris al feixisme, aquells que els guanyaven democràticament a Catalunya, una vegada i una altra.”

La conxorxa dels tres partits feixistes (PP, PSOE i C’s) han decidit la pena i els han adjudicat la presó, a líders de partits legals, democràtics i lliures. Tot plegat sense judici. Només amb la voluntat pròpia de les forces que representa una secta feixista que ordeix un vestit a mida.

Són tres partits que tenen coses en comú: pagats per l’ÍBEX35, corrupció a manta, campanyes ensucrades i deutes per dalt del cap amb els bancs, amb els quals tenen negocis contrapartida, compravenda, subrogació, hipoteques, subvencions, tot el que vulgueu pensar ho tenen, aquest tres amb els bancs.

Ara ens faran passar un Nadal feixista: disfressaran les ciutats, els pobles, els carrers, amb música d’ambient, llumets i figuretes de pessebre. Com si no passés res. Com si no n’hi hagués aquest colp a la democràcia, a la llibertat, aquest atac al pensament i a la intel·ligència.

Però nosaltres viurem contra el Nadal feixista que ells voldrien, resistirem en favor dels drets universals i la independència dels pobles. Continuarem treballant contra el feixisme que vol legalitzar el govern d’espanya —la justícia espanyola ja els perdona tots els crims—, no ens agenollarem ni per les nadales ni pels beats, ni per una església que ja clama en favor del corrent franquista —foc al clero!— i acusa que només seran bons cristians els qui voten el malparit 155. Ai, l’església s’apunta al 155 de nou, no escarmenta, no sap posar la galta, ni en sap de caritat, ni sembla que n’aprén gaire de la torpesa del passat. L’església que governa, suposem, que n’hi ha una altra, n’ha d’ahver una altra… Però mentre aquesta altra no diu res, foc al clero i plantem vinya contra el Nadal feixista que ens volen fer empassar. Com deia Estellés, nosaltres ens mantindrem fidels al servei d’aquest poble.

(a València resistim sense cap televisió en favor de la democràcia)

 

Un pensament a “Vindrà un Nadal feixista

  1. M’hauria agradat escoltar la mateixa vehemència quan al Parlament de Catalunya es van vulnerar els drets fonamentals d’una part molt important dels parlamentaris de l’oposició. O quan s’ha tancat al Parlament per la voluntat unilateral del Govern. O quan el Govern ha vulnerat lleis fonamentals també l’Estatut d’Autonomia de Catalunya. M’hauria agradat escoltar la mateixa vehemència per la teva part quan s’ha vulnerat la Constitució i l’ordenament jurídic. “Als independentistes els va sortir malament el fanal del DUI, o eren ximples o sabien que a l’Estat no li quedava més remei que aplicar el 155 de la Constitució i així continuar fent-se les víctimes. En democràcia les lleis es canvien, no s’incompleixen. Si vosaltres només voleu complir les que us agraden, els altres tindrien l’excusa per fer el mateix i les conseqüències seria el caos. Tenir jo d’explicar això a un mestre …..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *