Els Intocables del PP

El pp és el partit polític més corrupte d’Europa. En canvi, encara és un partit legal a Espanya.
I a Europa?, com és que a Europa tampoc no els passa res, si ha sigut denunciat i multat diverses vegades per la pròpia Unió Europea, aquest partit, el PP? No en tenien prou amb els estudis internacionals, que l’acusen de partit de delinqüents? No? El partit ha sigut capaç de regalar premis a responsables europeus en canvi de sabó i agraïments verbals. No és prevaricació, això, en canvi de sabó i roba neta? Increïble i intocable.

Si un ciclista comet frau en dopar-se, ho paga internacionalment. No pot córrer enlloc, fins que no pena el càstig. Un atleta, un esportista… Ho paga car. Fins i tot una persona corrent, paga cara la delinqüència. En canvi, aquest partit, el PP, acusat d’això i d’allò, encausat multitud de vegades, amb tota l’escala de càrrecs possible imputada, des del president a l’ultim mono de la fila, ministres, regidors, alcaldes, diputats, parlamentaris…, tothom, tots els càrrecs que vulgueu afegir, són vius. Intocables.

Potser que havien negociat amb la justícia, abans de cometre els crims? Potser que sabien que no els passaria res? Si molts dels jutges són d’herència franquista, molts altres són família directa i uns altres han fet cursos i carrera a can pp… Què volíeu? Que ja van tenir la previsió de preparar una justícia afinada. I uns mitjans compensats. I una banca que els perdona, en canvi que els paguen les pèrdues amb diners públics, els nostres diners. I les grans empreses espanyoles, entrenades en robatoris grossos, poden tenir via lliure, en canvi que després els donen diners per a les campanyes, molts diners… Una carnaval de pp’s, jutges, banquers, empresaris, monarques, virreis, militars i bisbes, ahh els bisbes, diuen que si no ets del pp o similar no pots ser catòlic; sí, molt bona aquesta.

Malgrat un ferit o un lesionat, els del pp semblen intocables. Els intocables franquistes de l’espanya de sempre. No els podem comparar als Intouchables d’Elliot Ness perquè aquells eren en una pel·lícula i, justament, lluitaven contra la corrupció. El contrari que el pp, que és una realitat que no només ha negociat com corrompre l’estat sencer, amb còmplices i suports de tota mena, hooligans feixistes, sinó que ha afaiçonat lleis i interpretacions de la justícia per eixir-ne polit de manta delictes. I alhora fer-se ric. Sense fer-se rics el joc no era complet.

Ací els tenim, el pp, el partit complet, decidint, governant, robant, buidant les pensions, jugant-se el futur de milions de persones, corrompent la democràcia… Perquè són intocables. Però ho són, realment?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *