Espanya o democràcia

En aplicar el 155, el pp va despullar-se davant el món per ensenyar l’essència franquista sobre la qual governa, fa política, economia de corrupció o atempta contra la declaració universal de drets aprovada per l’ONU. Des del fracàs (ha portat l’estat a la ruïna), la seua filosofia permet la revenja, la xenofòbia i la injustícia, social i política.

El 155 és l’excusa administrativa: el pp va envair la República catalana amb milers de policies, després va segrestar-ne el govern legal —va empresonar-ne una part— i ha començat a fer neteja de les institucions i de l’economia catalana. Ara pretén atacar l’escola i TV3. De fet ja ho fa, a través dels mitjans espanyols, i a través dels jutjats espanyols: prepara tot de querelles amb l’excusa que Catalunya no diu o no fa allò que diu el pp. I el pp convenç fiscals i jutges que això és un delicte que atempta contra espanya, no dir o fer allò que diu el pp.
Per legalitzar el colp d’estat, el pp es va inventar la imposició d’unes eleccions, a les quals es van apuntar els llepons psoe i c’s, amb l’objectiu d’arribar a governar el territori envaït. Incapaços de guanyar-lo en democràcia, la banda del 155 va decidir d’empresonar els líders dels partits contrincants, són en presó o a l’exili. Només així, la banda veu alguna possibilitat real de governar Catalunya i tornar-la al provincianisme espanyol. De fet, la banda del 155 (iceta, arrimaes i els franquistes del pp), riu i balla en campanya com si el 21 de desembre n’hi hagués unes eleccions democràtiques, o no n’hi hagués repressió, censura, amenaça, presoners polítics i gent a l’exili, sota l’amenaça de l’arbitrarietat judicial.

No tenim sinó una majoria de mitjans deshonestos, que atien i fan publicitat d’aquesta impunitat espanyola contra la democràcia, com en temps franquistes. El patetisme de la banda 155 voldria convertir aquest no viure ‘antidemocràtic’ en normalitat, amb l’ajuda de col·laboracionistes que es venen l’ànima. N’hi ha milers de Barberà, Colaus, Icetes…, que prefereixen tenir contenta espanya, la Caixa o el Sabadell, que no defensar la democràcia. Que es debaten entre posar la família als pessebres o viure amb dignitat.

Vostés ja saben què espanya no significa democràcia. Trien.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *