Ulisses20

Bétera, el camp de túria

La República governa el territori

“La República catalana ha fet vaga general”
“La República és de vaga”
“La República governa la vaga general”
“Els homes i dones de Catalunya governen la República”

El tretzé dia de República, Catalunya viu una vaga general important. No ha sigut tant grossa com la del 3 d’octubre, però ausaes que han passat coses i ha tingut ressò, fins i tot internacional. l’Assemblea i Òmnium han passat el testimoni als Comités de defensa de la república, que han donat una lliçó de força i de control del territori. Una alerta del que vindrà a curt termini contra la invasió. El colp policial ha afectat els mossos i molts dels funcionaris, però malgrat això la societat catalana continua viva i amb ànim.

Espanya vol governar catalunya, les institucions, els diners, i els catalans. A través d’un colp policial i judicial, el govern corrupte d’espanya encara voldria anar-hi més lluny. Però en un sol dia, milers de catalans han demostrat de quina cosa són capaços. La república, sense policia, sense institucions, sense els diners públics, la governen els catalans. I demà serà un altre dia, el catorzé.

Places, carreteres, autovies, trens, estacions, autopistes…

L’altra cara, espanya, és una vergonya. Un insult a la democràcia. Això és la normalitat r mateix a l’estat espanyol, una vergonya i un atac a la dignitat. Llibertat per als presos polítics! Llibertat a la República!



  1. “Sense policía, sense institucions, sense els diners públics”, quina mena de república governen els catalans?
    No se pas com ho veu veure més enllà del “territori autònom” [sic], però dir que els CDR controlen el territori no és del tot cert.

    Atentament, i visca la llibertat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent