Espana és el mal negoci!

La frase atribuïda a un conseller valencià ‘Espanya és un mal negoci’ cal reescriure-la com a “Espanya és el mal negoci”. Possiblement el pitjor d’Europa ara mateix, concretament per als valencians, carregat d’una maldat conscient. Això de Catalunya ja està guanyat, només cal veure les clàusules de l’acord, la negociació i, si no n’hi ha, la unilateralitat, que de segur que també serà avantatjosa per espana. En canvi, a València continuem patint l’escarni i el robatori. per això cal deixar de banda les consignes tèbies, les pors i les situacions de submissió. Damunt, ells ens envien els seus a pegar, a esclafar, a atemorir. Prou, comencem a pensar les campanyes per convèncer més gent, que encara no en som prou, però tot arribarà. Com més prompte ens posem, més prompte decidirem què volem fer del nostre futur. L’horitzó no és el dret a decidir, sinó decidir. Valencians, és l’hora.