Antoni Soy

Eunomia

24 de febrer de 2007
0 comentaris

Felicitats Saül.

Les meves noves responsabilitats al Govern de la Generalitat de Catalunya fan que em sigui difícil continuar escrivint en el meu bloc. Els blocaires que alguna vegada m’han seguit ja ho hauran notat.

Tanmateix, avui vull simplement felicitar a en Saül Gordillo pel seu imminent nomenament com a Director de l’ACN (Agència Catalana de Notícies). Ell ja sap que és una felicitació des del cor i des de l’amistat que hem anat teixint en aquests darrers anys.

En Saül té un gran repte al davant, però el superarà amb nota alta. Com ha fet sempre que li han deixat -El Punt Rubí i El Punt Maresme- o, amb la seva capacitat emprenedora, en tots els projectes que ha tirat endavant: el seu bloc -sens dubte el bloc polític de referència dels Països Catalans– i ara amb aquesta magnífica idea (compartida) que és Poliblocs, una iniciativa per la que també cal felicitar-lo.

Pels que creiem en el país i, per tant, també en una agència nacional de notícies forta, professional i de qualitat, és una magnífica notícia que la passi a dirigir un bon periodista -professional, apassionat de la seva professió, interessat i innovador en les noves formes del periodisme- que, a més, és un patriota.

Moltes felicitats Saül i per molts anys.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!