Antoni Soy

Eunomia

14 de novembre de 2006
0 comentaris

Madrid no compleix en infraestructures.

Divendres passat la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC) ens feia saber que l’Administració Central havia disminuit la seva licitació d’obres a Catalunya en els 10 primers mesos de l’any 2006, que només havia estat de 983,5 M€, en un 15% en termes monetaris i en un 20% en termes reals. És la xifra més baixa del període comprés entre 1999 i 2006.

El President de la CCOC va avisar de la dificultat que el 2007, primer any de vigència de l’Estatut, la xifra d’inversions de l’Estat a Catalunya pugui superar la de 2006 perquè no hi haurà projectes contractats, donada la baixa licitació d’aquest any 2006. Al mateix temps, reclamava una millor programació i continuitat en les inversions de les administracions públiques per a poder disminuir el dèficit d’infraestructures de Catalunya.

En canvi, tant la licitació d’obres de la Generalitat com de les corporacions locals (ajuntaments, consells comarcals, diputacions) han augmentat de forma molt important de gener a octubre de 2006 en relació al mateix període de l’any anterior.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!