Antoni Soy

Eunomia

31 d'agost de 2006
0 comentaris

“Esquerra escolta” a Mataró.

Ahir al vespre es va fer el primer acte de la campanya d’ERC, “Esquerra escolta” al Maresme, i concretament a les 9 del vespre al Casal Nova Aliança de Mataró, amb la presència i intervenció de Josep Lluís Carod-Rovira. Erem unes 170 persones, repartides en 13 taules cadascuna amb un ponent, que erem bàsicament persones de l’Executiva Nacional i també de l’Executiva comarcal.

Jo vaig fer de ponent en una taula amb el doble de simpatitzants que de militants del partit. La discussió sobre el paper d’ERC en el proper futur i sobre els principals missatges i propostes de govern que hauria de fer va ser viva, dinàmica i molt enriquidora. Jo en vaig quedar molt content i crec que la gent que estava a la taula també. Desprès, els 13 ponents varem exposar breument les conclusions de cada taula: pràcticament a totes varen sortir temes prou importants i interessants i a moltes d’elles coïncidents.

Finalment, en Josep-Lluís Carod-Rovira va cloure l’acte amb una intervenció profunda, brillant, intensa i amb molt sentit de l’humor. Va anar desgranant moltes idees, però jo en voldria destacar dues. Primera, tenim un país sense un poder econòmic i polític potent i independent; la majoria dels dirigents, econòmics i polítics del país, no tenen la consciència -ni la voluntat- de la importància i la necessitat de que siguem un país normal, es a dir, amb capacitat lliure i independent per decidir el nostre present i el nostre futur. Segona, la gent d’ERC podem anar amb el cap ben alt, hem d’anar amb el cap ben alt, pel que hem fet, tant en el govern com també com a partit, amb independència que s’hagin pogut cometre alguns errors: perquè, qui és que no en comet i molt més greus -Carmel, política agrària, vaga de metges, aeroport, immigració,…- sense que n’assumeixin les responsabilitats, que moltes vegades tampoc s’els hi demanen com es fa amb ERC??; anem doncs a les eleccions al Parlament de Catalunya amb la voluntat d’aconseguir uns grans resultats i, òbviament, esperant que en Mas i en Montilla estiguin disposats a votar el nostre candidat a President de la Generalitat. Perquè, a qui pensa votar en Mas??, a en Carod o a en Montilla??; i, a qui pensa votar en Montilla??, a en Carod o a en Mas??. Aquestes són les preguntes que cal començar a fer-lis.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!