Ulisses20

Bétera, el camp de túria

La revolució inclusiva

En unes hores començarem les jornades de formació que organitza l’Escola de Mestres d’AKOE_educació. El 10, l’11 i el 12 de juliol serem al Col·legi Juan Comènius de València participant d’aquest encontre de mestres preocupats per millorar la feina que fan cada dia a l’escola. Enguany, el tema triat és un repte. Possiblement el major repte que haurà d’afrontar l’escola a curt termini. La inclusió. Una escola on tothom és benvingut, tinga la capacitat que tinga, tots sense excepció aprenen, no de la mateixa manera ni al mateix temps.

Per això, els experts diuen que calen actituds diferents, dels mestres i de les famílies. Cal voluntat, coneixement i ganes per canviar l’ensenyament tradicional, segons que explica en una entrevista un dels convidats especial a aquestes jornades, Joan Jordi Muntaner, catedràtic de pedagogia de les Illes. Els canvis que demanem, afectaran no només els alumnes amb necessitats, sinó a tothom. “En l’escola del segle XXI, els alumnes han de venir a l’escola sense marginació de cap tipus.”

Coral Elizondo, Antonio Márquez, Manolo Àvila, Jose Ramon Lago, i Joan Jordi Muntaner, seran els experts convidats enguany a somoure’ns la consciència, a mestres i pares.

A més de les ponències, durant les jornades es presentaran vint experiències d’èxit en escoles que treballen en favor de la inclusió. Només per aprendre d’elles, per conèixer que fan algunes escoles compromeses d’aquesta revolució, pagaria la pena de ser i participar d’aquestes jornades que organitza cada any l’escola cooperativa valenciana.

Més informació de les jornades ací

Perquè no us perdeu ni tingueu excuses, us deixem l’adreça d’on serem aquests dies.

Juan Comenius, c. del Músic Jarque Cualladó, 9 València (barri de Marxalenes)

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent