Antoni Soy

Eunomia

31 d'octubre de 2005
0 comentaris

Literatura i cinema

M’he tornat a llegir “La pell freda” d’en Sánchez Piñol. M’ha agradat mes que la primera vegada però, per mi, es molt millor “Pandora al Congo”. Tanmateix, l’estil narratiu, la imaginació, les reflexions que traspuen de les seves noveles m’encanten.

També m’he llegit el seu llibre d’historia antropològica (?) “Pallassos i monstres” sobre els dictadors africans. Interessant a mes de ben escrit.

Darrerament, he vist dues pelicules que m’han encantat: “Una vida por delante” i “Una historia de violencia”. No arriben al nivell de “Million Dollar Baby” d’en Clint Eastwood, per mi el millor que he vist últimament, però estan francament be. En canvi, “Flores rotas” no m’ha agradat gens, malgrat les bones critiques. Tampoc val la pena “La leyenda del zorro”. Com podeu veure soc un dels “antics” als que encara ens agrada el cinema americà. L’altra dia, vaig tornar a disfrutar de valent a la TV  amb “Damas de teatro” de Gregory la Cava i “Historias de Filadelfia” de Howard Hawks.

Per cert, des de la mort del malaguanyat crític de La Vanguardia, Jose Luis Guarner, vaig molt despistat, ja que no trobo cap crític de cinema amb el que coincideixi en un percentatge elevat de pelicules.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!