Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 4 de maig de 2017

Tribunals d’opereta

Un tribunal espanol admet a tràmit la denuncia del pp contra el Pla lingüístic del Govern valencià. Això després que una majoria d’escoles valencianes hagen decidit d’apuntar-se als programes avançats en favor de les llengües. Una majoria d’escoles del País València, per tant, aprovaven la proposta lingüística del conseller Marzà i el seu equip. Però un jutge, o un tribunalet, a petició d’un partit franquista que és en minoria, diu que no. Que això no els convé perquè no és suficientment espanol. Serà democràtic, però no és espanol.

Els sona, tot això? Aquest atac a un govern elegit democràticament?

Els sona aquesta maniobra d’un pp d’herència franquista? Contra una decisió democràtica i legal?

Els sona que allò que no interessa a aquesta partit, el més corrupte d’Europa, ho fa passar per jutges i fiscals amics entrenats a afinar la justícia?

Torna a confirmar-se quina mena de democràcia patim i que l’única eixida possible dels valencians és la independència. Res de passar pel dret a decidir o esperar-nos a negociar uns pressupostos equilibrats. Amb espana és impossible.

Cal escapar, democràticament, de l’estat més corrupte, desigual i injust d’Europa. I cal començar ja una campanya contundent de desconnexió, contra l’insult que significa provar de negociar res amb els franquistes (pnb?).

El pp i els seus tribunals inquisidors, prefereixen el monolingüisme. Passar el cap per la cabota.

—Albardant-los mig estat, no llauraven ni el coeficient mínim. Ves si són rucs



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent