Colp de justícia, directe al forigol

Espana no aprén. És tant d’extrema dreta que ja no fa ni pudor. La democràcia que s’ha dibuixat a mida tapa forats, brutícia i merda de primera, però ja no sorprén. Que no fa pudor. Les mosques ja ens ho hagueren dit, si la merda en fa molta o poca, de pudor. Les mosques i les moscardes que governen i que consenten que ens governen. Així que això dels borbons, dels fiscals, dels menistres que afinen, del pp en general, de la justícia en particular…, aquest insult entrenat, conscient, ordit, no fa el ridícul, ni és una vergonya. Perquè el forigol no en fa, ni poca ni molta de vergonya. És un forigol. I ves que ens ha tocat per dret de conquesta, ser un forigol, a tot estirar el forigol d’Europa. Però, ep, això s’acabarà prompte. Quan una majoria deixe d’alimentar-se o d’alimentar la merda, i peguem a fugir. Perquè fugirem, que això no es podrà aguantar gaire més.

[continuarà]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.