Segona vida, una exposició de Benja Carreres

cartell2El dissenyador Benja Carreres, CARRERESGRAPHIC, presenta al seu poble la seua primera exposició d’escultures feta amb materials reciclats. La mostra aplega gairebé dos anys de treball, una série de muntatges elaborats amb elements trobats a tot arreu, escultures figuratives fetes amb filferro enrotllat, tòtems, robots… El públic podrà reconèixer objectes quotidians, vells utensilis de cuina, llandes, components de lluminàries, peces industrials. Tota la ferralla més (in)servible!, segons l’artista, que tot pot tenir una segona oportunitat, una segona vida. La inauguració va ser anit a l’Ajuntament Vell, i serà oberta al públic de sis a vuit i mitja, fins al tres de febrer. Bétera, carrer Major.

Un pensament a “Segona vida, una exposició de Benja Carreres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.