Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Torna l’Enric Queralt, mestres!

cartell_deuresSi els pares i els mestres (despistats o no) voleu curar-vos el mal de deures, veniu a escoltar el Queralt al Conservatori Superior de València. No en farà, de música, l’Enric, però us en podria parlar també. Perquè en sap molt i de molta cosa, relacionada amb l’escola i el coneixement. Demà dissabte ens en parlarà, amb fluïdesa i sobrietat, de deures, d’escola, d’obligacions, de sentit comú, de rutines estúpides, de treballs gratuïts i de la gratuïtat del treball, d’excuses, de neguits superflus, de responsabilitat, i del repte comú mestres-famílies per abordar l’educació.

De tot plegat i encara de més coses, en parlarà si li ho demaneu. Enric Queralt és formador de mestres, d’escoles, d’equips, durant molts anys ha sigut professor, inspector d’educació, gran lector i, sobretot, un home compromés per l’educació.

En tot cas, sempre podeu portar els fills a IKEA a fer deures, perquè segons que anuncien, ells se n’encarreguen d’atendre’ls, mentre vosaltres us deixeu els diners en detalls que de segur que no necessiteu, però, i anar-se’n a casa amb els deures fets què, no li val diners? Per cert, no us deixeu els xiquets allà.

“Els deures escolars a debat” és un matí organitzat per la Conselleria d’Educació, s’hi presentaran experiències d’uns quants centres, n’hi haurà debat entre representació d’AMPES, i temps per al café i la conversa. Ves, que si aprofiteu avui per comprar allò necessari, demà matí ja podreu treure-li suc al dissabte.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent