Ulisses20

Bétera, el camp de túria

El Correllengua2016 passarà per Picanya

Correllengua2016Dissabte 8 d’octubre, el Correllengua passarà per Picanya camí de Torrent. A la torre Vella de Torrent s’aplegaran els quatre fanals o vies. Parlaments, sopar popular i actuació de teatre. Dins els actes commemoratius del 9 d’Octubre, la reivindicació per la llengua és necessària. El manifest de la Comissió en fa referència, però no oblideu que, els valencians, encara no tenim cap mitjà públic en valencià. I continuen prohibides a València ràdios i televisions dels altres territoris, Catalunya i les Illes.

I pel que fa a la resta de mitjans, els privats o els concertats, caldria eixir de correllengua cada dia, a reivindicar-nos els drets mínims, bàsics, per sobreviure. Per viure amb senzillesa, per exemple, com ho fa un ciutadà francés, un extremeny o un portugués. A més, som enmig del debat del projecte d’ensenyament de llengües per al País Valencià, i cada dia, hi ha un degoteig de greuges i agressions contra la llengua dels valencians: als centres de salut, als jutjats, a les casernes, a les esglésies, a la seu, als comerços, a l’escola, a la xarxa… Ves si no caldrà acompanyar aquesta flama en favor de la llengua. Us esperem dissabte a les 18.30 al parc de Panazoo de Picanya, per rebre la gent que vindrà de Paiporta camí de Torrent. Benvinguts.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent