Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 19 de juny de 2016

Espana és il·legal?

Si després que ha plogut a mansalva sobre la democràcia espanola, de tanta corrupció i ineficàcia, el pp encara és un partit legal, amb dret a presentar-s’hi, alguna cosa no funciona bé, en aqueixa democràcia. Amb comptabilitats dobles, llibretes de pagament amb noms propis, sobres amb sobresous, campanyes adobades, menistres imputats, directors generals, presidents de diputació, presidents autonòmics, consellers, assessors, empresaris, banquers, periodistes, paradisos fiscals i una xarxa organitzada amb premeditació i nocturnitat, que defineix l’índex de criminalitat del partit polític més votat encara…, no podem sinó alçar els braços: mans enlaire!, la democràcia espanola és un atracament. Un robatori de llibre, permés judicialment i política, de corrupció orgànica i estructural, de la monarquia al parlament, del senat a la justícia, dels militars, la policia, l’església, dels sindicats als budells d’un estat malalt… Ací no salvem ni l’apuntador. I sembla que és sobre això que volen que diumenge votem, per continuar mantenint el pessebre dels oportunistes, que no s’estan, en allò que sembla la millor de les opcions, de dir que ells són la garantia de la pàtria i de la unitat: vaja, com quan franco feia de pistoler i ací no podíem sinó dir “bon dia” d’amagat.

No cal ni explicar que els valencians perdrem, com ho hem fet cada vegada, amb espana. Perquè allò és un safareig, un robatori, on no pintem una mona, els valencians, si no és per pagar-los capricis, luxes, i deute públic. Ja ho sabeu, que un vot valencià val la meitat que un vot castellà? Que és així com ells compten i comptaran sempre? Que tots dos són considerats vots espanols, en canvi que els vots valencians siguen de valor inferior?

Sembla molt patriòtic, aquest guisadet valencià en favor d’ells. Guisat o orxata, però sempre en favor d’ells. Però això és la legalitat democràtica, i la democràcia màxima, a la qual podem aspirar ara mateix, amb aquell partit líder en lladrocini. I encara patirem sis dies de bombardeig que, allò millor que podem fer és votar diumenge, si no volem estalviar-nos retrets i enemistats. Sort encara que, d’aquesta campanya, la televisió valenciana no dirà res. Encara no podrà dir res. Ves si la seua democràcia va podrida per endavant.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent