Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 22 d'abril de 2016

Trobada a Sedaví: som un país d’escoles

2016-04-22 10.29.44#Somunpaísdescoles Comença el compte enrere per a la trobada a Sedaví: 24 hores per trobar-nos al cercavila, als tallers, a la festassa que representa la Trobada arreu del País Valencià. Centenars de milers de persones que festegem el goig de ser escola, valenciana i viva, entusiasta… Ves que són anys de guanyar el carrer, demostrant com es cuida l’escola la llengua, els xiquets, el seu país. Perquè l’escola, com diuen a Finlàndia, té i preparar el millor, els xiquets i els joves, perquè l’escola és un espai de llibertat, per créixer, per aprendre, per viure-hi. I potser com ningú a Europa, els valencians hem sabut traure al carrer aquest entusiasme, traure al carrer les aules, els alumnes, i comprometre les famílies a viure tant de goig, tots plegats, amb els fills i els mestres dels seus fills.

Serà bonic això, mare!

Ací en la foto els alumnes de l’escolagavina i els mallorquins de mata de jonc ballen a la plaça del País Valencià de Picanya, en participar de la Volta a Peu per fer la crida a famílies i amics que vulguen acompanyar-nos demà a viure l’escola dels valencians.

 

trobades2016_logo



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent