Benvinguts, de nou

patxiferrer1

Patxi Ferrer balla el bolero de l’Alcúdia per rebre els alumnes de Mata de Jonc. És l’escena principal de la benvinguda, aquesta cerimònia, aquest posat del ball, aquests somriure de la balladora davant els xiquets, ella ho sap, que el fa, com si fora davant els personatges més il·lustres, principals, d’un país. Com ho són aquests mallorquins que han aterrat avui a Manises i durant lo dia corrien per l’escola amb els seus acollidors folls d’emoció, tots plegats. Any Ramon Llull, una veu de les Sis veus del poeta Estellés, el bolero, el bolero Alt, i aquesta cerimònia que obri les portes a la benvinguda, a l’acolliment. Als amics, als refugiats, als alumnes, a tothom. Perquè qualsevol ho mereix, arribar i escoltar que diem: benvingut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.