Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Carta a l’Ateneu de Bétera

victorInurriaALS AMICS DE L’ATENEU DE BÉTERA

Anit vaig tindre la satisfacció d’escoltar llegir alguns poemes el meu poemari “Pessics de vida” a l’Ateneu de Bétera, invitat pels organitzadors de la Fira del Llibre de Nadal, al temps que vaig ser invitat a contar algunes experiències de la meua vida, que vaig completar llegint tres poemes.

Vull deixar palès ací i ara el meu agraïment, pel munt de sensacions que vaig sentir, en escoltar a xiquetes molt joves, tractar d’aportar els seus sentiments en la comprensió dels poemes que varen triar i recitar. Així mateix alguns adults, dones i homes també aportaren el seu granet de sorra, i tot dirigit per l’amic Albert Dasí, qui en començar la introducció a l’acte, va parlar de mi com si jo fos alguna persona especial. Gràcies, Albert.

Per al poeta és tota una experiència sentir altres persones llegir les nostres peces, i tractant-se de gent jove encara molt més. Una senyora em va donar les gràcies pel contingut i desenvolupament del meus poemes dedicats a l’Horta i als materials Naturals (la Bova, l’Espart, el Vímet, etc.), que servien al món dels llauradors per fer-ne tota mena d’atifells i elements d’ús quotidià.

Sapigueu amics de Bétera, que estic a la vostra disposició, per allò que estiga al meu abast, sobre tot parant compte i valorant el caliu amb el que em vàreu acomboiar.

GRÀCIES

Víctor Iñúrria



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent