El segon dia de l’aplec al Camp de Túria

Aplec2015_2Finalment, la pluja ha respectat les activitats d’un programa atapeït i divers d’aquest quart Aplec al Camp de Túria organitzat per unes quantes associacions de la comarca i els joves d’Arran.

Aquesta nit el plat fort de l’Aplec serà el superconcert al polígon Rascanya de Llíria, si la pluja continua respectant el cap de setmana, amb l’actuació entre més grups de Zoo i la Gossa Sorda. Anit, la festa al Pla de l’Arc sigué fantàstica, amb el ball popular del grup Rascanya i el ball tradicional que animà el grup de danses i la rondalla del Tossal de Llíria. Potser calia més gent per respondre a una proposta musical i cultural que es desplaça cda any de poble en poble per, segons que expliquen els organitzadors, guanyar consciència de comarca i identitat. Caldrà continuar sembrant i posar coratge i il·lusió, perquè feina n’hi ha a manta i recorregut per llarg. A tanta gent com ha fet possible l’Aplec d’enguany, per molts anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.