IV Aplec ‘El Camp de Túria’ 2015

Aplec2015_1Avui i demà, el IV Aplec del Camp de Túria portarà a Llíria un programa d’activitats culturals, musicals, gastronòmiques i d’identitat per reivindicar la comarca i el país durant un cap de setmana intens per a incombustibles. Xerrades, exposicions, itineraris guiats per la història, mostres d’artesania comarcal, parades, concerts, contacontes, sopars a la fresca i el deliri de passar dos dies a Llíria sense parar.

A les sis de la vesprada es farà el Pregó inaugural a la Plaça Major, després s’inaugurarà la fira d’artesania al Pavelló Pla de l’Arc. Dani Miquel obrirà el meló de la música per als xiquets, sopar popular i música i ball popular amb els grups Rascanya i el Tossal de Llíria. El sarau va assegurat.

Dissabte els itineraris històrics començaran a les nou del matí, a les onze obrirà la FIra d’artesania i d’entitats de la comarca (una representació de l’Associacionisme del Camp de Túria) i hi haurà una exposició de productes del camp ecològics. Tallers, animació infantil, danses, muixerangues… No us podreu avorrir de cap de les maneres. DInar popular i de nou cercavila i correfocs (a l’avinguda dels Furs a les nou i mitja de la nit). A partir de les deu de la nit, el plat fort dels concerts: entre més grups, La Gossa Sorda, ja sabeu que van fent els últims concerts en directe, si no us els voleu perdre…

L’organització ja ha preparat el cap de setmana perquè no us falte de res, només cal que vingueu a gaudir i a conèixer la comarca i, de retop, a rebentar de salut i gresca.

Per molts anys

Tota la informació a www.apleccampdeturia.blogspot.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.