Sóc Vicent Marzà i Ibàñez (any1)

Captura de pantalla 2015-09-01 a les 22.37.13

«Sóc Vicent Marzà i Ibàñez, he sigut alumne i recorde el nervi a l’estómac el primer dia d’escola. També sóc mestre i sé el que suposa preparar l’inici de curs… Continue a l’ensenyament, en el lloc de Conseller d’educació. La conselleria d’educació és casa vostra, feu-la vostra, igual com l’escola on treballeu… Ha arribat el moment de la participació activa a les escoles i als instituts. Els xiquets es mereixen la millor educació. S’ha acabat el temps de les retallades. Ara l’educació és una prioritat per a la Generalitat Valenciana… Gràcies per formar part d’esta casa, de l’educació participativa. »

 

[fragment del vídeo de salutació als mestres del conseller Vicent Marzà, el primer dia d’escola, 1 de setembre, any1]*Piqueu a l’enllaç per veure’l.

https://www.youtube.com/watch?v=1d-4KfYg8ng&list=PL186DBF967289BCD1