19 de març de 2009
1 comentari

Iniciativa torturadors, erc còmplices, psc responsables

carrega mossos
Si cliqueu a la imatge veureu un clàssic vigent sobre la policia

Ni d’esquerres, ni hòsties, les coses pel seu nom. Hi ha crisi, i toca estomacar a la gent treballadora, pequè ens toca pagar-la, com sempre. I el govern defensa els rics, com sempre. I si protestem, van contra nosaltres a cops de garrot.

En Manel Delgado deia que la càrrega dels mossos dins la Universitat li recordava al franquisme. I el fet és el mateix: als qui defensem allò públic, als qui defensem els drets col·lectius, als qui ens volem manifestar i organitzar, cop de garrot. Aquesta és la seva democràcia: la del PSC, la d’Iniciativa per Catalunya (Saura, prefereixo que no en tinguis cap d’iniciativa hòstia, menja’t les teves refomudes porres!!!) i la d’ERC que està en aquest govern. Perquè aquesta és la democràcia dels bancs que us financien a tots i ara es cobra els favors.

Us pensàveu que podríeu desmantellar els serveis públics sense que ningú digués ni mu? Molts cops de porra haureu de donar! Haureu d’hostiar molta estudiant, molta treballadora, molta feminista (la mani del 8 de març en que no hi havia el tripartit per allà també va rebre càrrega dels mossos), molta defensora de la sanitat pública i els transports públics de merda que tenim.

I d’una vegada per totes, tractem als mossos com el que són: un cos repressor. Fa temps que ho diem, els que en rebem cops de porra, els que sabem que maltracten i torturen als detinguts (per motius polítics o personals, com es veié ahir en una condemna als mossos per detenció ilegal). Si no teniu feina per la crisi, no us feu mossos hòstia! Passareu a ser enemics del poble. I gossos d’aquests governants que cada cop ensenyen més les seves dents feixistes. I si dic feixistes, no ho dic gratuïtament com es fa avui en dia massa vegades. Ho dic perquè amb formes pretesament populars i d’esquerres es dediquen a defensar els poderosos davant el poble i a reprimir als qui protestem. Això (entre altres coses) és molt típic del feixisme, i molt típic dels temps de crisi.

Tinguem clar qui som i a on som: les classes populars tenim molt a perdre-hi en aquest món que ens volen fer empassar. Hi hem de plantar cara i hem de tenir clar qui és a cada banda de la barricada. Per a la gent d’esquerres que volem un futur millor, és evident que el tripartit i els seus cossos repressors no són a la nostra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!